Ny fasad!

Du kanske inte känner igen dig först när du kommer till vår butik. Vi har nämligen bytt fasad och skyltar på vår butik. Vi ingår numera i QC Trädgårdsexperten som är en kedja som ägs av oss tillsammans med ett trettiotal andra skog- och trädgårdsbutiker i Sverige. Vi är fortfarande Partille Skog och Trädgård med samma ägare och personal som tidigare, men under ett annat varumärke: QC TRÄDGÅRDSEXPERTEN

fasad

Välkommen till QC-Trädgårdsexperten

Du kanske inte har hört talas om oss ännu, men idag utgör vi faktiskt Sveriges största fackhandel inom skog och trädgård. 2014 var året då ett trettiotal trädgårds- och skogsbutiker tillsammans förenades under vårt gemensamma varumärke.

QC står för Quality Center och har blivit vårt signum för allt vi gör. Målet bakom sammanslagningen var nämligen att skapa en kedja som med kunden i centrum erbjuder toppkvalitet på utrustning, service och rådgivning.

Idag handlar många på stormarknader och nätet, men var lämnar det dig som konsument när du har frågor eller behöver hjälp? Nu kan vi ge dig en kedjas stordriftsfördelar men har kvar den lilla butikens personliga kompetens och omsorg. Tillsammans har vi flera hundra års erfarenhet av att leverera redskap och råd till både proffs och entusiaster.

Våra butiker sträcker sig från norr till söder så att du som kund alltid kan få hjälp och råd av någon av våra specialister. Självklart har alla våra butiker en egen serviceverkstad med skickliga tekniker. Det är inte sällan personen som säljer dig en produkt som även kommer sköta dess service och underhåll, därför kan vi våra produkter inifrån och ut.

Vi har hjälpt alla sorters trädgårdsdrömmar gå i uppfyllelse; vi har sett glädjen och stoltheten hos våra kunder när de lyckats. Med rätt utrustning, kunskap och inställning är det lättare än många tror att göra fantastiska saker i det gröna. Kom gärna in och snacka skog och trädgård med oss i personalen.

Tillsammans tar vi fram rätt förutsättningar för just ditt trädgårdsarbete.

Det är därför vi finns.

Läs mer om QC Trädgårdsexperten här!

Comments are closed.